Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Παναθηναϊκός: Στα «πράσινα» ο Εσιέν!

Ο κύβος… ερρίφθη και ο Μίκαελ Εσιέν τη Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη, θα είναι στην Αθήνα για να τελειώσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!

Η καθοριστική επαφή των δυο πλευρών έγινε το πρωί του Σαββάτου (30/05) και πλέον ο Γκανέζος παιχταράς μπαίνει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα και να
γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού! Τα διαδικαστικά ζητήματα που υπήρχαν, επιλύθηκαν και πλέον η μεγάλη μεταγραφή έχει μπει στην τελική της ευθεία. Ο Εσιέν έχει πάρει το «ΟΚ» από τη Μίλαν και τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη θα είναι στην Ελλάδα μαζί με τον μάνατζέρ του για να τελειώσει η μεγάλη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό!

Ο 32χρονος αναμένεται να φέρει και… παροξυσμό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αφού ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει αρκετές μέρες τώρα για να μάθει την οριστική μέρα άφιξής του έτσι ώστε να βρεθεί στο αεροδρόμιο και να τον αποθεώσει! Ο Εσιέν δεδομένα θα γίνει… αντικείμενο λατρείας ενώ στη συνέχεια θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και θα προχωρήσει στην υπογραφή του συμβολαίου που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός!
Πηγή: Leoforos.gr