Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Είδα το κτήνος του super market

ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ!
Το μυστήριο γύρω από τη φρικτή δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου
στο υπόγειο του τρόμου στο
Μαρούσι πυκνώνει, καθώς στην υπόθεση-θρίλερ προστίθενται στοιχεία, βασισμένα σε νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες. Η πιο σημαντική, μέχρι στιγμής, αφορά μία γυναίκα που υποστηρίζει ότι είδε το κτήνος του super market, αφού δέχτηκε κι αυτή επίθεση, περίπου έναν μήνα πριν από τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε στον ίδιο χώρο η άτυχη 69χρονη!

Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά προς κάθε κατεύθυνση απαντήσεις για τον φόνο της συνταξιούχου Ελευθερίας Αγραφιώτου, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί εάν η γυναίκα ήταν τυχαίο θύμα ενός μανιακού δολοφόνου ή στόχος συγκεκριμένου προσώπου με τον οποίο είχε προσωπικές ή οικονομικές διαφορές.

Νέα διάσταση στις έρευνες δίνει, πάντως, η περιγραφή μιας γυναίκας που υποστηρίζει ότι στις αρχές Μαρτίου ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο, στο τρίτο υπόγειο του κτιρίου που στεγάζει το super market, με έναν άνδρα ο οποίος επιχείρησε να τη βιάσει! Η συγκεκριμένη μαρτυρία, που συνηγορεί στο εφιαλτικό Το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα της 69χρονης (Φωτό: newsit)σενάριο του αδίστακτου που στήνει καρτέρι σε υποψήφια θύματα, αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Σύμφωνα με τη γυναίκα, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών και καραφλός κινούνταν αθόρυβα ανάμεσα σε κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο σκοτεινό υπόγειο.

Πετάχτηκε μπροστά της

Ξαφνικά, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, πετάχτηκε μπροστά της με άγριες διαθέσεις, ωστόσο εκείνη πρόλαβε να ξεφύγει, ενώ φέρεται ότι ενημέρωσε τους υπευθύνους του super market για την περιπέτειά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάρτυρας θα κληθεί για κατάθεση στην Αστυνομία τα επόμενα 24ωρα.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη φέρεται ότι ήταν μόνο ένα από τα στοιχεία που έφτασαν στην εκπομπή το βράδυ της Παρασκευής, αφού η Αγγελική Νικολούλη ενημερωνόταν διαρκώς για νεότερα στοιχεία, με αποτέλεσμα ακόμα και να πάθει σοκ στον αέρα! Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί εξακολουθούν να ερευνούν εξονυχιστικά και το φιλικό περιβάλλον της Αγραφιώτου.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως δημοσίευσε η «Espresso», εξετάζουν τη μαρτυρία υπαλλήλου αλυσίδας αρτοποιείων, η οποία υποστηρίζει ότι λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνιση της 69χρονης την είχε ακούσει να μιλάει σε έντονο ύφος με άγνωστο άτομο στο κινητό της: «Δώσε τα χρήματα που μου χρωστάς. Η υπομονή μου εξαντλήθηκε».

Σε κάθε περίπτωση, το τρίτο υπόγειο του κτιρίου, στη συμβολή των οδών Χατζηιωάννου και Δημητρίου Ράλλη, χωρίς φως και με ελάχιστους επισκέπτες (αφού κάποιος έφτανε εκεί μόνο όταν ήταν πλήρη τα πάρκινγκ στο -1 και το -2) φαίνεται ότι αποτέλεσε για τον άγνωστο δράστη ιδανικό σκηνικό για να επιδοθεί στις φρικαλέες πράξεις του.

Οπως προέκυψε, το πτώμα της άτυχης 69χρονης, που βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση, εντοπίστηκε όταν μία εκ των υπαλλήλων του super market και ένας άνδρας από την ασφάλεια του καταστήματος Το αυτοκίνητό της που βρέθηκε στο πάρκινγκαποφάσισαν σε ένα διάλειμμά τους να κατέβουν στο υπόγειο με φακούς για να διαπιστώσουν από που προερχόταν η έντονη δυσοσμία που έφτανε μέχρι την είσοδο του καταστήματος!

Φρικτό θέαμα

Οι δυο τους ήρθαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας, στις 14 Μαΐου, είχαν εντοπίσει στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ το αυτοκίνητο του θύματος. Το θρίλερ περιπλέκει και ένας υπάλληλος του super market, που υποστηρίζει ότι στις 30 Απριλίου το όχημα είχε μετακινηθεί και δεν βρισκόταν στο γκαράζ, ενώ όταν επέστρεψε από την πασχαλινή άδειά του στις 11 Μαΐου το είδε στη θέση αναπήρων!

Μεταξύ άλλων, οι Αρχές «σαρώνουν» κάμερες που υπάρχουν στο σημείο (διπλανά καταστήματα κ.λπ.), προκειμένου να εντοπίσουν ύποπτα πρόσωπα.

Την Ελευθερία Αγραφιώτου αποχαιρέτησαν το πρωί του Σαββάτου λιγοστοί συγγενείς και φίλοι στο Γ΄ Νεκροταφείο της Αθήνας. Η σορός της 69χρονης κηδεύτηκε δίπλα στον τάφο της μητέρας της.



Ο 30χρονος στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων

Η εξαντλητική ανάκριση από την Αστυνομία του 30χρονου «δράκου»

Με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού κατ' εξακολούθηση θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή ο «δράκος» της λεωφόρου Κηφισίας, τον οποίο έχουν ήδη αναγνωρίσει γυναίκες που δέχτηκαν επίθεση σε υπόγειες διαβάσεις στα σύνορα Αμαρουσίου - Χαλανδρίου.

Στο μεταξύ, όμως, και παρά τα (πρώτα) αρνητικά αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όσον αφορά την εμπλοκή του 30χρονου στη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, οι αστυνομικοί επιμένουν με εξαντλητική ανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι τα αποτυπώματα και το DNA που έχουν βρεθεί στο υπόγειο δεν «δείχνουν» τον 30χρονο υπάλληλο περιπτέρου, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι θα γίνουν και επαναληπτικές εργαστηριακές εξετάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερο φως αναμένεται να ρίξουν οι ιστολογικές και οι τοξικολογικές εξετάσεις που έχει ζητήσει ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια.

«Εκανα την πρώτη επίθεση σε υπόγειο, αλλά δεν θυμάμαι πού» φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν ο 30χρονος κατηγορούμενος και γι' αυτόν τον λόγο όχι μόνο τον «πολιόρκησαν» με ερωτήσεις αλλά και τον οδήγησαν στο υπόγειο της φρίκης, όπου εντοπίστηκε το πτώμα της 69χρονης.

Ξέσπασε η μητέρα του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος έδειξε να μη γνωρίζει τον χώρο. «Δεν είναι το παιδί μου δολοφόνος!» ξέσπασε η μητέρα του κατηγορουμένου και τόνισε ότι ο γιος της δεν θα μπορούσε να σκοτώσει ούτε μυρμήγκι:

«Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν θέλω να συμβεί αυτό που μου έτυχε εμένα. Ζητάω χίλιες φορές συγγνώμη από τις γυναίκες και τις οικογένειές τους. Ο γιος μου είναι άρρωστος. Εμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη και εύχομαι να μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε».


Πηγή; http://www.espressonews.gr/