Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Στην Αναγέννηση Άρτας ο Χρήστος Λισγάρας

 

Σε μια από τις κορυφαίες μεταγραφές των τελευταίων 20 ετών, στην πόλη, προχωρά η Αναγέννηση, ρίχνοντας βόμβα

με τον πολύπειρο Χρήστο Λισγάρα! Σε μία κίνηση που ταράζει τα νερά της Γ' Εθνικής και δίνει άλλη δυναμική στην άμυνά της, προχωρά η Αναγέννηση, που συμφώνησε με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Χρήστο Λισγάρα.  Προφανώς πρόκειται για μια μεταγραφή, που θυμίζει άλλες εποχές της ομάδας, και μας γυρίζει πίσω στο 2004, όταν φόρεσαν τα ασπρόμαυρα παίκτες επιπέδου Α' Εθνικής. Για τον 37χρονο Γιαννιώτη κεντικό αμυντικό δε χρειάζονται συστάσεις αφού μετρά περισσότερες από 300 συμμετοχές καριέρας, με περισσότερες από 200 από αυτές να είναι σε επίπεδο Α' Εθνικής. Ο ύψους 1.90 κετρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό, και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες όπως ο Λεβαδειακός, ο Αστέρας Τρίπολης, η Ξάνθη, η Παναχαϊκή, ο Απόλλων Σμύρνης, με τελευταίο σταθμό της καριέρας του πέρσι, το Μακεδονικό. Η άμυνα της ομάδας μας πλέον, ανεβαίνει επίπεδο, με τον προπονητή κ. Αγγέλη να έχει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή, που με τις παραστάσεις του και μόνο θα βελτιώσει όλο το σύνολο, ενώ θα προσδώσει και κύρος στην ομάδα, με το όνομα της Αναγέννησης να ακούγεται πλέον ξανά, και πέρα από τα στενά όρια της πόλης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση απόκτησης του Χρήστου Λισγάρα :

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης Άρτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην σύγχρονη ιστορία της Ομάδας Μας!

Από σήμερα ο Χρήστος Λισγάρας ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί, στον Ολυμπιακό, την Παναχαϊκή, τον Λεβαδειακό, τον Αστέρα Τρίπολης, την Ξάνθη, τον Απόλλων Σμύρνης και μετράει πάνω από 300 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες, είναι μέλος της οικογένειά μας!

Καλώς όρισες Χρήστο στην Αναγέννηση Άρτας!"