Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-0



Μετά το περσινό... διάλειμμα η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στα ημιτελικά του Champions League, καθώς νίκησε την Παρί ΣΖ με 2-0 στο "Καμπ Νόου", με σκόρερ τον Νεϊμάρ και πέρασε με συνολικό σκορ 5-1 


παρτσελόνα νίκησε την Παρί Σεν-Ζερμέν και στο "Καμπ Νόου", αυτήν την φορά με 2-0 χάρη τέρματα του Νεϊμάρ, έτσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 16η φορά στην ιστορία της.
Οι "μπλαουγκράνα" επιστρέφουν στους "4" μετά το περσινό διάλειμμα (αποκλεισμός από Ατλέτικο), ενώ η PSG αποκλείστηκε στα προημιτελικά για 3η συνεχόμενη χρονιά (2 από αυτές από την Μπαρτσελόνα).
Ανώτεροι οι Καταλανοί, έβαλαν δύο γρήγορα γκολ με τον Νειμάρ, ο οποίος έφτασε τα 6 φέτος στην διοργάνωση, όσα και ο Λουίς Σουάρες, ενώ ο Λιονέλ Μέσι έχει 8.

Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-0


Σκόρερ: 14' και 34' Νεϊμάρ
Γήπεδο: "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη
Διαιτητής: Σβάιν Όντβαρ Μόεν (Νορβηγία)
Με κεκτημένη ταχύτητα από το Παρίσι η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ αρκετά νωρίς, στο 14ο λεπτό, με τον Αντρές Ινιέστα να κάνει καταπληκτική ατομική προσπάθεια και να τροφοδοτεί τον Νεϊμάρ, ο οποίος απέφυγε και τον Σίριγκου για να πλασάρει σε κενό τέρμα για το 1-0.
Ο Νταβίντ Λουίζ ξανά αρνητικός πρωταγωνιστής, προσπαθούσε να αρπάξει με τα χέρια του τον συμπατριώτη του, αλλά ούτε αυτό κατάφερε.
Ο Νεϊμάρ σκόραρε και δεύτερη φορά στο 34', αυτήν την φορά με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ντάνι Άλβες με το αριστερό από δεξιά, με την... γαλλική άμυνα να κοιτάει απλά.
Ένα άστοχο μακρινό σουτ του Γιοάν Καμπάγ στο 50' ήταν αυτό ουσιαστικά που απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, ενώ σε ακόμη καλύτερη ευκαιρία αστόχησε και ο Μάρκο Βεράτι στο 59' και στο 73' ο Γερμανός τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (55' Σέρτζι Ρομπέρτο), Ράκιτιτς, Ινιέστα (46' Τσάβι), Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες (75' Πέδρο).
ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Νταβίντ Λουίζ, Μαξουέλ, Καμπάγ (66' Λούκας Μόουρα), Βεράτι, Ματουιντί (80' Ραμπιό), Παστόρε, Καβάνι (80' Λαβέτσι), Ιμπραχίμοβιτς.