Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Δεν παίρνουν άδεια ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός

Δεν έγιναν δεκτές οι εφέσεις του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανθρακικού και ως εκ τούτου δεν αδειοδοτούνται ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό σημαίνει οτι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ακόμη κι αν τερματίσει στην πρώτη πεντάδα της Super League δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ.
Εξάλλου έγιναν δεκτές οι εφέσεις των ΠΑΕ Λεβαδειακός, Πλατανιάς και Βέροια, οι οποίες λαμβάνουν κανονικά άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.H σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ.
Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ.