Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΝΔ: Θέμα ηγεσίας θέτει εμμέσως ο Νίκος Δένδιας

Δεν είναι καλά για εμάς τα πράγματα και δεν θα γίνουν καλύτερα» υποστήριξε ο Δένδιας αναφερόμενος στη ΝΔ

Νέες δηλώσεις έκανε ο πρώην υπουργός, περιγράφοντας την κατάσταση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο στο μέλλον να παρθούν πρωτοβουλίες «προκειμένου να πειστεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να κινήσει κάποιες διαδικασίες».

«Δεν είναι καλά για εμάς τα πράγματα και δεν θα γίνουν καλύτερα» ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και συνέχισε:

«Εάν συνεχίσουμε να εθελοτυφλούμε και να ακολουθούμε τη λογική της στρουθοκαμήλου, να βάζουμε το κεφάλι μας μέσα στην άμμο και να παριστάνουμε ότι δεν τρέχει τίποτα, η θεωρία του "ωραία πήγαμε στις εκλογές, κρατήσαμε, το 15%’" μπορεί να μας φαίνεται και παράδεισος σε λίγους μήνες. Τα πράγματα για εμάς είναι εξαιρετικά άσχημα».

Ο πρώην υπουργός τόνισε ακόμα πως «η επιλογή μας είναι μια και μόνη, να το δούμε κατάματα και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να ξεκινήσουμε μια άμεση συζήτηση για το τι έγινε στραβά στις εκλογές.

Ερωτηθείς αν πρόκειται να αναλάβει μία κοινή πρωτοβουλία με την Ντόρα Μπακογιάννη και άλλους βουλευτές «προκειμένου να πειστεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να κινήσει κάποιες διαδικασίες», απάντησε:

«Δεν υπάρχει κάτι που να γνωρίζω αυτή τη στιγμή, αλλά στο μέλλον δεν σας αποκλείω οτιδήποτε. Είναι τόσο άσχημη η κατάσταση, που προφανώς κάτι πρέπει να γίνει. Όμως, εάν με ρωτάτε ευθέως αν αυτή τη στιγμή υπάρχει κάτι έτοιμο, σας απαντώ όχι».

Τέλος, αναφερόμενος στην κυβέρνηση ο Ν. Δένδιας, υπογράμμισε ότι «ελπίζω ότι θα λογικευθεί και θα καταλήξει σε συμφωνία, η οποία όμως θα απέχει απ’ όσα κατά καιρούς υποσχέθηκε στην ελληνική κοινωνία. Αυτό είναι βέβαιο», ενώ εκτίμησε πως «η οικονομία καταρρέει καθημερινά. Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι μάχεται να αποφύγει νομοθετική ρύθμιση για ομαδικές απολύσεις. Κάθε μέρα όμως σημειώνονται ομαδικές απολύσεις εξ αντικειμένου».
Πηγή; http://www.efsyn.gr/