Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Κατέληξε η κόρη του Νίκου Νικολοπούλου

Η 16χρονη Νίκη Νικολοπούλου, κόρη του ανεξάρτητου βουλευτή ΑχαΪας Νίκου Νικολόπουλου, κατέληξε σήμερα μετά από μία απονενοημένη μάχη διάρκειας μίας εβδομάδας. Νοσηλευόταν στο
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου μεταφέρθηκε μετά από εγκεφαλικό και καρδιακό επεισόδιο.

Οι γονείς της, Νικ. Νικολόπουλος και Τασία Μανωλοπούλου, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα της Τρίτης, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Ο αγώνα της 16χρονης Νίκης και η στάση των γονιών της προκάλεσαν τη συγκίνηση του πολιτικού κόσμου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης, σε μήνυμά του προς τον κ. Νικολόπουλου σημειώνει: «Αγαπητέ συνάδελφε, σας εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για την τραγική απώλεια της κόρης σας».

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, από την πλευρά του, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για την απώλεια της δεκαεπτάχρονης κόρης του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου. Η Νίκη μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της ζωής, όμως η ίδια χάρη στο μεγαλείο  ψυχής των γονιών της, θα δώσει δώρο ζωής σε συνανθρώπους μας. Στο Νίκο Νικολόπουλο και την οικογένειά του εκφράζω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

O Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και Υπουργός Άμυνας κ. Π. Καμμένος, μέσω διαδικτύου, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Νίκο και Τασία τα πιο θερμά συλλυπητήρια από όλους μας για τον άδικο χαμό της Νίκης σας. Ο Θεός να σας δώσει δύναμη και παρηγοριά».
πηγή; http://www.kathimerini.gr/