Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ: Βούιξε η γειτονιά με την παντρεμένη που έλεγε πως πήγαινε στο ΑΤΜ ενώ εκείνη “γλένταγε”...

Οι μέρες με τις κλειστές τράπεζες μπορεί να αποτέλεσαν για τους περισσότερους πηγή ταλαιπωρίας, όμως, όσο και αν αυτό ηχεί παράξενα, κάποιοι επωφελήθηκαν της κατάστασης, διεκπεραιώνοντας… προσωπικές υποθέσεις.


Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ύπανδρος κυρία στο Άργος, η οποία, εκμεταλλευόμενη την χρηματική στενότητα της οικογένειας, εξέδραμε καθημερινώς για να βγάλει λεφτά από το ΑΤΜ, στην ουσία, όμως, για να συνευρεθεί με τον εραστή της. Ο εραστής, έχοντας οικονομική άνεση και ρευστότητα, την χαρτζιλίκωνε και αυτή έφερνε θριαμβικώς στο σπίτι τον παρά Το μπέρδεμα έγινε την περασμένη Παρασκευή, όταν ο σύζυγος – άνεργος ων – προβληματίσθηκε προς τι αυτή η… έφεση για ταλαιπωρία της συζύγου, να πηγαίνει να στήνεται καθημερινά επί δίωρο στο ΑΤΜ, για να φέρει στο σπίτι από 60 ευρώ, μιας και ήσαν μαθημένοι να τα «φέρνουν βόλτα» με πολύ λιγότερα… Κίνησε, λοιπόν, για την τράπεζα, όπου, όπως ήταν φυσικό, δεν βρήκε την… σκορδόπιστη.


Όλο φούρκα επέστρεψε στο σπίτι και την περίμενε. Μόλις επέστρεψε η λεγάμενη την «πήρε από τα μούτρα»:

-Πού ήσουν μωρή τόσες ώρες;

Οι φωνές του ξεσήκωσαν τη γειτονιά.

-Μα, περίμενα στην ουρά, στην τράπεζα…

-Ποια ουρά μου τσαμπουνάς, πέρασα πριν τρία τέταρτα από ‘κει και δεν σε βρήκα!

Από ποια τράπεζα πέρασες αγάπη μου;

-Από την Πειραιώς!

-Είδες που την… «πάτησες»; Εγώ ήμουν στην ουρά της… Εθνικής!

Ετοιμόλογη μεν, απρόσεκτη δε η συμβία και εκεί ήταν που άρπαξε τις… μάπες. Καθότι, μπατίρια οικογενειακώς, είχαν λογαριασμό και κάρτα μόνο στην… Πειραιώς!

Η γειτονιά, πάντως, το… «γλέντησε»! Από ‘κει και η πληροφόρηση…
Πηγή: Tromaktiko