Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Μέσω facebook αποχαιρέτησε το Μετρό Θεσσαλονίκης ο Κ.Ζέρβας

Με μια ανάρτηση στο facebook ο Κωνσταντίνος Ζέρβας «αποχαιρέτησε» τη θέση του - ως μέλος - της Αττικό Μετρό, μετά το διορισμό νέο Δ.Σ. Ο ίδιος κάνει λόγο για έναν κύκλο ο οποίος έκλεισε μετά από περίπου 6 χρόνια. Όπως σημειώνει ο κ. Ζέρβας, η «προσπάθεια δεν ήταν εύκολη».

Αναλυτικά το κείμενό του κ. Ζέρβα στο facebook:


Ενας κύκλος σήμερα έκλεισε για μένα. Μια προσπάθεια 6 χρόνων περίπου, σε ένα μεγάλο όραμα για την πόλη: να αποκτήσει το Μετρό της. Ενα σύγχρονο μέσο μεταφοράς που έβλεπα σήμερα στην Αθήνα να το χρησιμοποιούν χιλιάδες επιβάτες με άνεση κι αξιοπιστία. Aυτό που είναι ό,τι σημαντικότερο μπορεί και πρέπει να γίνει και για την πόλη μας.

Η προσπάθεια δεν ήταν εύκολη. Ισως και όχι απόλυτα επιτυχημένη. Πολλοί είναι οι λόγοι γι αυτό και τους έχω διατυπώσει κατά καιρούς σε κείμενα και τοποθετήσεις μου. Ισως ήμουν αυτός που μίλησε λιγότερο όλο αυτό το διάστημα, από όλους όσους ασχολούμαστε με το έργο.

Γιατί ακράδαντα πιστεύω ότι τα μεγάλα έργα δεν συζητιούνται. Κατασκευάζονται! Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες για την καθημερινή προσπάθεια, τους συμπολίτες για την κατανόηση στην ταλαιπωρία.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο καινούριο ΔΣ, σε όλους όσους δουλεύουν με πίστη κι ανιδιοτέλεια για την ολοκλήρωση του. Κι ελπίζω σύντομα να ‘μαστε όλοι εκεί -περήφανοι- όταν το πρώτο βαγόνι ξεκινήσει!

Πηγή: http://www.voria.gr